"Problem med din order"

Av någon anledning så godkändes inte min beställning på Xboxen så nu måste jag beställa igen eller köpa den i stan (om den finns i lager).
Ska man ta det som ett tecken på att jag INTE borde köpa en? Jag vet att jag kommer bli väldigt mycket sittande om jag skaffar en..

Xbox 360 S Halo Reach Edition!

Jag har för bara någon timme sen beställt en spelkonsoll som jag bör få i veckan.
En specialutgåva av Xbox 360 S (slim) med två kontroller och ett spel.
Kan vara skönt att ha på vintern om det blir lika jäkla mycket snö igen.

Iaf, konsollen är matt silvergrå istället för högblank svart som standard Slim är så damm kommer synas klart mindre.
Så har man vintern räddad! ;D





Att kunna diskutera

Jag diskuterade med en på msn som jag träffat 2ggr irl om en sak, och vi hade olika åsikter om en sak och p.ga det så skrev hon till mig att hon inte vill vara min vän längre. Det gjorde mig rätt så förbannad att hon fick säga sin åsikt och jag respekterade den, men sen att jag tyckte något helt annat gjorde att hon inte ville prata med mig eller höra mina argument ordentligt. Snacka om trångsynt människa! Man ska kunna diskutera saker och respektera att man kanske inte alltid tycker lika! Jag skrev tillbaka att om hon inte kunde respektera att jag tyckte annorlunda så ville jag inte ha henne som vän heller och nu är den blockad så jag slipper den.

Sitter och är rejält irriterad nu och det lär gnaga i mina tankar flera dagar det här. Ska det verkligen vara så svårt låta andra tycka något annat än en själv utan man ska måsta bryta med dem för det?

Tur att inte alla är sådär iaf, det är jag glad över!



RSS 2.0