JooOOoordbääÄÄävniiiNNnng!

För en timme sen hade vi en rätt kraftig jordbävning här i Västerbotten, enligt någon professor lokaltidningen pratat med så var det nog en på kring 3 på Richterskalan. Men siffrorna har inte kommit in än.
Det står också att de kände av det i delar av Finland också.

Själv satt jag vid datorn och hörde ett litet brummande, jag trodde det var en bil som var utanför (inget ovanligt). Sen blev det tyst för att någon sekund efteråt låta som en åskknall och så skakade allt så jag trodde en lastbil backat in i byggnaden. Jag kikade ut genom närmsta fönster, såg ingen lastbil. Gick ut på balkongen som är på andra sidan och där var ingen lastbil heller utan bara massa människor i byggnaderna brevid som gått ut på sina balkonger, då insåg jag att det var en jordbävning och inget som backat in i byggnaden.

Tror aldrig jag känt en så kraftig jordbävning i Sverige (har dock känt en värre i Grekland då jag var liten)

Lite häftigt ändå, även fast flera blev rädda på andra ställen. Och på mina föräldrars kvarter hade människor sprungit ut ur sina villor.
Jag tog det hela med ro för jag vet att Sverige inte drabbats av någon sån där extremt kraftig jordbävning som i andra länder på hundratals, kanske tusentals år.


Se där ja!

Jag var ju ute för ett par veckor sen med Eva, jag hade skjorta på mig och tänkte jag skulle tillägna en bilderna hon tog på mig till Cecilia (från Cecilias tankar) för hon gav mig förslaget att ha det :)
Gillar inte att min skjorta stack ut på sidorna där så jag ser pluffsigare ut än vad jag är, men jag kanske bara är petig.
Åsikter? :)


Pissblött

Jag har inte känt för att skriva, men jag kan berätta vad som hände i måndags efter gympasset.
Jag stod i mittenduschen (av 3) och de båda andra var upptagna också, plötsligt känner jag en doft jag inte kan placera.... sen kommer jag på det, det är nån jävel som står och pissar medans den duschar och eftersom avloppen är placerade mitt emellan duscharna så hamnar en del av pissvattnet där jag står.
Vad ska man göra? Man kan inte direkt bevisa att någon pissat, och man kan inte titta fram runt avskiljningsväggen för att försöka se om det kommer någon stråle från deras organ heller, iaf inte om man har sunt förnuft.

Så där stod jag tills doften försvunnit och sen spolade jag av mina fötter noggrant innan jag gick in i omklädningsrummet och kände mig lätt antastad av händelsen.

Tyvärr är det inte så ovanligt att man känner pissdoft i duschen i ett manligt omklädningsrum, händer väl 1-3ggr per år men då vet man ju inte hur många gånger det händer då man inte är där. Så iaf... män är äckliga.

RSS 2.0