Kokt korv!

Hej o hå!

För ett par dagar sen rensade jag vattenlåset/röret i badrummet, snacka om det var massa brunt slemmigt klet i det.
Efteråt fick jag lov att städa golvet även fast jag använt en hink.
Iaf så gjorde jag mitt vanliga, jag klädde av mig (för jag skulle ändå duscha och ville inte blöta ner mina kläder) och så hällde jag ut skurmedel på golvet och började spola med duschen på högsta möjliga värme. Sen satte jag mig på huk med fönsterskrapan för att få bort vattnet så då satte jag försiktig ner duschslangen på golvet nån decimeter ifrån mig, det var inte högsta trycket så den verkade hålla sig på plats, men ack så fel jag hade för den vred sig och spolade rätt på.... ja.... jag fick iaf kokt korv om man så säger. En speciell upplevelse *asg*




Tyvärr

Ja då var jag hos min läkare idag, och vad han sa var ju inte det roligaste man kan få höra.
Han sa att jag testat de mediciner som kan hjälpa och även en behandling rätt nyligt, och eftersom det inte gjort något speciellt så får jag leva med min depression livet ut. Wohooo! Visst blir man nöjd? :P Som tur är så är den inte så farlig nu, jag tror mitt tillskott av D-vitamin kan hjälpa mig för jag känner mig gladare och inte nedstämd vidare ofta (D-vitamin får man naturligt av solljus, något vi i Norrland får väldigt lite av). Antingen är det en effekt jag inbillar mig eller så är den verklig. Spelar ingen roll för mig så länge jag isf får leva i illusionen och må okej.

Jag funderar på att resa utomlands i sommar, någon som är intresserad att hänga på? Det blir absolut inte någon "supa skallen av sig"-semester då jag inte håller på med sånt. Snarare äventyrssemester :)



Wohoo, det är ju söndag!

Idag har jag inte gjort så mycket, som vanligt egentligen. Natten igår var lite jobbig för jag kunde inte somna föränn vid kanske 4 halv 5 på morron. Det gick bara inte, jag ville sova men det ville inte min kropp.
Chattade lite med Sandra tidigare idag och hittade en länk om tips som kanske kan hjälpa henne en massa, hoppas det funkar för då blir jag glad att jag kunnat hjälpa till :)

Dagens äventyr blir nog... ja vad tusan blir det? Förslag uppskattas.
Jo, jag kanske ska ut och resa i sommar. Antingen drar jag själv till Hawaii och hälsar på några typer jag lärt känna genom youtube, eller så far jag ut med en mindre grupp människor någonstans. Har inte hunnit prata ihop oss så mycket om det än så inget är klart om den delen.

Min blogg hade behövt få sig ett ansiktslyft, men jag kan inte med allt kodande och jag ids inte lära mig det bara för en liten blogg som så få besöker. Någon som vill hjälpa till? (A)
Jag tror jag ska börja lägga till nytagna bilder oftare, så det inte blir det berömda "Wall of text" som så många verkar tycka är jobbigt (inte jag däremot).

Jag avslutar med ett citat av någon okänd  "Frågan är inte vad som är meningen med livet, utan vad som är livets mening för dig."

Lördag va?

Så har det blivit lördag, min rygg och mitt ben känns bättre idag som tur är. Vad jag gjort? Jo jag försökte knäcka till mitt ben för någon natt sen och då smällde det till rejält, och sen blev det som det blev dagen efter. Känns som jag kommit åt min skada sen Coop Bygg igen i ryggen.

Men, man får skylla sig själv.

Jag tror det är bäst att jag rör mig så lite som möjligt, så då blir det sitta här och ligga i sängen och se film.
Vore roligare om man kunnat ha filmkväll, men jag har inte hunnit fråga någon om det än. :P

Sen jag fick lite goda nyheter, eller rättare sagt bemötts av vänlighet från en gammal vän som hållt sig undan så har mitt humör varit mera stabilt :)

Jo, jag har inte hunnit skriva om det men jag har fått en ny vän som har så bra åsikter och som är så genomsnäll - Eva! :)
Härligt att det finns sånna som dig :)


PS.Maddis, tack för den tyska översättningen. Den ska jag använda om jag chattar med nån tysk nån gång! xD

Håll tankarna i schack

Jag har idag klippt mig, jo JAG har klippt MIG och inte någon frisör :)
Jag hade tänkt lägga upp en bild på hur det blev men sidan där jag brukar ta snapshots med min webcam funkar inte just nu, så det får bli ett tillägg senare.
Iaf så ser det lite halvskabbigt ut, det är 5mm på sidorna och baksidan av huvudet och uppe på gjorde jag inget så där är jag långhårig fortfarande, det påminner om en sån frilla som man ser militärer eller poliser i serien Cops har.

Det känns skönt och luftigt med det mesta av kalufsen borta.

Igår hade jag hit Eva och vi slappade, snackade, lagade mat vi åt och så såg vi film.
Jag försökte att prata lite då jag har problem med halsen/stämbanden och jag låter som en blandning mellan en robot och Barry White, plus att det gör att jag hostar om jag pratar för mycket.
Vi hade iaf en kul kväll med massa film, snack om allt mellan himmel och jord.

Jag ska dricka mig lite vatten nu så halsen kanske blir gladare. Hoppas ni andra haft en bra helg också.

//Micke

Humöret är upp och ner, wtf!?

Igår for jag trots allt och hälsade på den jag pratade om tidigare.
Då jag kommit på bussen och började åka så fick jag någon slags panikångest (gissar jag) så jag gjorde så att jag tänkte mig att det drabbat någon annan och att jag försökte stötta den. Med min inre röst sa jag till mig att det trots allt bara var en lång bussresa jag skulle ta och att jag fick skärpa mig (kunde säga till mig själv hårdare än jag skulle göra mot någon annan), efter en stunds intalande accepterade jag situationen och kunde ta och slappna av en del.

Har inte tänkt skriva något om vem jag träffade, men jag kan iaf säga att jag for till Umeå där jag åt grillkorv med pommes, och de grillade inte grillkorven utan de la den i fritösen (!?)
Inte direkt så man brukar göra....det gick att äta men det smakade skumt. Tur jag inte beställde hamburgare för då hade de väl kokat skiten :P
Jag steg föresten upp kl 07 så jag var trött hela dagen, men det försökte jag undvika visa.
Idag känns gårdagen lite som en dröm, så jag hoppas jag inte verkade frånvarande och uttråkad.
Sen for jag hem vid 22 tiden.

På bussfärden hem (2 timmar) så upplevde jag något som var rejält obehagligt, från att ena stunden känna mig rätt neutral till att nästa vilja brista ut i gråt (inte pga den jag träffade!!!) slå sätet framför och skrika ut min ångest.
Det gjorde jag såklart inte, men ena stunden kände jag så och nästa var jag bara lätt nedstämd igen, och så fortsatte det hela vägen hem i 2 timmar.
Jag la mig och sov ganska snart då jag cyklat hem från busstationen.
Jag kollade på klockan då jag vaknade och jag har sovit minst 13 timmar om inte fler.
Nu på morgonen känner jag mig slut och rätt tom inuti.

Många tycker man inte ska skriva för privata grejer, men jag känner det som en viss slags lättnad att få skriva och låta människor läsa och kanske få insyn i hur man har det och få mera eftertanke i allmänhet. Eller iaf inse att det finns gott om människor som inte lever "drömlivet" som folk på tv,film och tidningar.


Om det är såhär tjejers humör fungerar p.ga hormornerna, ja då är det tur jag inte är tjej för jag tyckte gårdagens besvär var extremt jobbiga.



Bjuder på en bild på min grekiska krulliga morronfrilla med tillgjort smil

Torsdag

På Torsdag ska jag försöka få hjälp, det här går bara inte längre.
Sen fick jag veta för en timme sen att en av mina kusiner som varit stökig senaste åren, nu har gjort något brott så han ska ha elektronisk fotboja....... :S

Vad ska man säga??

Då jag ser minsta tecken på att någon vän/bekant mår dåligt så gör jag allt för att hjälpa dem.
Jag vet att jag inte kan förvänta mig att de ger något tillbaka, men en enkel fråga hade iaf gjort att det känts som de brytt sig då jag mår såhär pass lågt som jag gör nu - "Hur mår du?"....


Ska fara och träffa en person imorrn, men om jag mår såhär så kanske jag måste ställa in och söka hjälp istället :S
Ja, jag mår SÅ illa....

Kvällsbild

Jag har inte gjort ett inlägg med en bild på rätt länge, så gissar att det är därför ingen orkar bry sig om att kommentera.
Orakad och med vattenkammat hår och trots det en hel del av mina grekiska lockar synliga i frillan, men det bjuder jag på ;D




Abstinens

Jag tänkte inte idag på att det var långfredag så jag for till gymmet vid 14:30 tiden, och möttes av en lapp som berättade att de hade stängt kl 14 p.ga långfredag.
Jag drog en vacker ramsa om vad jag tyckte om Jesus och kristendomen......Här var jag full av koffein efter tabletterna och stod utanför mitt gym och svettades floder.
Det var tänkt att jag skulle träna ett benpass men det gick ju inte då........ i desperation for jag till mitt förra gym och tänkte betala för ett engångspass, men det var stängt i receptionen så bara medlemmar med giltigt kort kunde ta sig in.
Nu blev jag mer desperat så jag for till Balderskolans gymnastiksal (de har ett gym där som är bättre än inget) men även där var dörren låst. Jag hade hoppats på att träffa på någon snäll elev med skolgymkort som jag kunde övertala låta mig få träna mot att jag lärde den lite träningstekniker eller mutade den.

Jag började cykla hemåt och kom att tänka på att Soo Shim finns på Sörböle och de har ett gym, dock inte nog mycket vikter för att jag ska kunna köra så tungt jag kan med mina ben. Det är inte skryt utan de är klent utrustade.
Och inte vidare förvånande.......var det också stängt.
Men jag träffade på mina föräldrar som råkade köra förbi påväg hem från min mormor. Och de gav som förslag att jag kunde ta och skotta bort snön på deras gård. Ja det fick bli det även fast det då blev helkropps och speciellt överkroppträning.
Det tog 15-20 minuter med farsans hjälp att rensa framsidan.

Jag brukar gymma ett par timmar så det räckte inte för min smak. Jag började skotta bort snön från deras altan på baksidan och det höll jag på med i ett par timmar :D
Det blev inte klart för det var så pass mycket, men jag fick iaf bort en hel del och bra med träning på köpet :)
Sen tog jag en dusch där för jag ville inte äta genomblöt i svett.
Efteråt bjöd mina föräldrar på kotletter och pommes, och det var GOTT med omväxling för en gångs skull för jag äter aldrig det hemma.

Jag är för trött för att skriva vad jag gjorde mera, men det kanske kommer senare när jag återhämtat mig lite mera.

Independence Day 2 & 3

Det här är inget aprilskämt för den som tror det. Jag läste för ett par dagar sen att Will Smith har skrivit kontrakt för 2 uppföljare till Independence Day från 1997 (tror det var det året).
Det ska inte utspelas på jorden den här gången.

PS.På tal om något helt annat, jag märkte att jag hade 4st inlägg jag missat för jag inte loggar in här nog ofta. Det ska bli ändring på det nu! (förhoppningsvis, annars får ni tjata på mig)

Nä nu ska jag ut till tvättstugan och sen till skithuset :D

RSS 2.0