nedgång

min motivation att skriva finns inte kvar..... p.ga saker i mitt liv.
så bloggen kan man räkna som nedlagd nu.

adjö...

.

.

.

The sun is shining

Sitter och funderar på om jag ska gå ut och fota soluppgången, solen har inte hunnit upp helt så det finns fortfarande tid att göra det.

Men det blir nog att sova mera istället och sen plugga teori inför körkortet. Jag tycker jag borde kunna fixa det inom en månad eller liknande. Behöver bara finslipa körningen och fräscha upp mina teorikunskaper efter uppehållet.

Ser fram emot att träffa min goa vän när det nu blir av. Funderar även på om jag borde gå en fotokurs då hon inte alltid har tid att hjälpa/lära mig hur man gör allt med inställningar på kameran osv.
Under resan blev jag förresten sugen på att fixa mig dykarlicens så jag kunnat dyka var jag än är.
T.ex i Grekland och framtida resor till andra resmål. Har man då en undervattenskamera så kan man ju även dokumentera det man ser där nere i havsdjupet :)

Det blir nog att sova lite mera nu och stiga upp relativt tidigt så man funkar som människa. Imorgon stiger jag nog upp och fotar soluppgången nere vid älven, eet borde ge riktigt schyssta bilder! :D

KRAM!

Sömniga jag

Sen jag kom hem har jag varit sjukt sömnig av mig, så jag tänker hela tiden på att sova xD

Hade velat sova nu men det är på tok för varmt för det men det är kanske lika bra för då kommer jag inte somna för tidigt och så kommer jag kunna få riktigt bra dygnsrytm.
Kan säga att då man bor med någon i över en månad så blir man van se och prata med den, så nu är det som man väntar på att den ska dyka upp närsomhelst irl men det gör den ju såklart inte.

Samtidigt inser jag att det är bra att få ta ett uppehåll från varandra så man kan uppskatta varandras sällskap ännu mera då man träffas igen :)
Iaf jag saknar då sällskapet ändå men det är ju väntat helt enkelt.

Det blir att lägga upp en hel del bilder för att visa alla, men behöver nog hjälp av min vän att lära mig grundredigeringen i PS först och främst så bilderna ser ännu bättre ut!

Det blev en mindre fotorunda i värmen här i Ske-å idag för mig, man uppskattar iaf områdets skönhet mera nu då man inte sett den på så lång tid.
Mitt fotointresse har ökat en hel del sen resan, och jag ser fram emot då jag kan fara ut med min goaste vän på fotorunda.

KRAM!

Hemma igen!

Efter min långa resa är jag hemma igen, vattnet är klart godare här i Skellefteå är det första jag vill säga :)

Jag har mängder av bilder att visa er alla men jag vill nog först lära mig göra en grundredigering i Photoshop innan jag börjar lägga upp dem.
Det kändes rätt snopet i morse då jag vaknade upp och mitt resesällskap inte fanns inom synhåll, det kändes ganska så tomt för man är ju van att den ska finnas där, och INGEN annan hade dugit heller för tusan då man är van just den siiiiten! ;D (ja jag vet du är ingen siiit *flin*)

Det blev iaf nästan 20 timmar i luften igår och räknar man med väntetiderna på marken så blev det väl närmare ett dygn eller mer man höll på med att resa. Och inte kunde jag sova något under färden heller så det blev en plåga. Hade jag inte haft med mig min vän hade det känts hundra gånger värre, så tack för du finns vännen! *STOR KRAM*


RSS 2.0