I lördags så...

Ja i lördags så for jag ut med min kompis Eva på Station 8. Hon ville egentligen fara och cykla (!) till Boliden (4mil en väg!) men jag gav som förslag att man istället kunde dra ut. De som känner mig vet att jag INTE är den som brukar fara ut. Men jag försöker ändra mitt liv, och jag försöker lära mig bli bekväm att vara bland massor av människor även fast de är berusade, vissa mer än andra :S

Det var klart mer bekvämt vara där med någon man kände istället för att gå runt och försöka ta kontakt med nya människor. Jag ska nog ut nästa helg också och då ska jag försöka ta kontakt med någon okänd som jag tycker verkar vara så nykter/trevlig som möjligt.
Men vi får se hur det blir, och hur det går.

Jag såg en av de som mobbade mig under hela högstadiet där, han flinade åt mig. Jag såg att jag blivit BETYDLIGT mycket grövre än honom, och jag kände ingen rädsla inför honom. Men jag kände mer av ett minne om hur han mfl fick mig att känna mig.
Hade jag sett honom igen och han hade flinat åt mig hade jag nog gått dit och brytit ner honom och förnedrat honom som han förnedrade mig. Och de som känner mig vet att jag inte varit i slagsmål på 16år, så jag är VÄLDIGT fredlig.
Vissa saker släpper man däremot aldrig, oavsett vad andra tycker om det och att det var "så länge sen, eller de var ju bara ungdomar".

Jag har aldrig mer tänkt vara ett offer!



Vad tycks?
Vad tycker ni ? Ge mig någon kommentar för tusan! :)

Blev ingen utgång

Dels för att det var 18års gräns och dels för jag tappade motivationen.

Men imorgon ska jag försöka ta mig ut. Jag hade tänkt ta linnet här på bilden men jag får se om jag inte hittar någon skjorta istället i någon låda som jag kan ta istället.



Utgång

Jag är så spyless på att vara hemma om helgerna, jag är inte supartypen men jag ska nog försöka ta mig ut ikväll på något uteställe bara för att försöka hitta likasinnade. Räknar inte med att hitta någon men jag ska iaf göra ett försök, och jag ska försöka se positivt på det hela även fast jag tvingar mig själv att fara. Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig, jag funderar på att ha ett rött linne, men jag vet inte vad folk brukar ha på uteställen. Om det gäller skjorta eller vad det nu kan vara?


Äntligen är dagen över

Jag HATAR verkligen att fylla år. Det påminner mig bara om åren som gått och hur mycket jag missat genom att jag blivit utsatt för de sakerna jag blivit och hur jag mått av det.
Jag får panikångest för jag inte har hittat "den rätta", inte har jobb, inte har körkort och inte vet vad jag vill göra av med mitt liv. Det känns likadant som då man skulle välja till gymnasiet för att bestämma vad man skulle bli utbildad som och sen jobba med. Man är nollställd (iaf var jag det) och känner bara stress, och en djup ångest/förtvivlan.

Mina tankar dras åt mitt ex, att jag kanske borde försöka bli tillsammans med henne igen för att få tryggheten med ett förhållande, men det vore inte bra tror jag då hon blev så förändrad mot slutet.

Hur fan ska man kunna hitta en normal tjej som har hög moral och inte legat runt med halva stan? En tjej som har lite mer gammeldagsa värderingar (inte att kvinnans plats är i köket osv!).

Man mår bara dåligt av att tänka på sånt här, jag känner riktigt hur depressionen är väldigt nära nu och kanske t.om tagit en del grepp om mig. Ska livet verkligen vara såhär?

Någon annan som har samma funderingar ang livet som mig eller?



Ny hårddisk = Ghaaaaaa!!! (Frustration!)

Jag har skaffat en ny hårddisk för jag tror min nuvarande håller på ge upp, jag får konstiga lagg även utanför internet och jag misstänker hårddisken. Det kan såklart vara en massa annat också som gör att datorn uppför sig så, men jag ville ändå ha en snabbare hårddisk också så....
Men det gick inte som jag planerat, jag klonade min hårddisk till den nya (dvs ett program gör en exakt kopia av allt på hårddisken till den nya så man ska slippa installera om Windows och alla program) men det blev så att det som var där jag hade windows, C: blev H: på den nya disken....
Så alla program är ju installerade men de är inställda på att funka på C: och de är på H: och det går INTE göra så H: blir C: på nya för det går inte byta enhetsnamn på en partition (del av hårddisken som jag gjort i 3 delar, C:,D:,E: på orginalet) som har windows liggandes på sig.

Verkar som enda lösningen är att formatera (alltså rensa ALLA filer inkl windows på H:) den nya diskens primära partition och sen installera in Windows på den och sen installera om varenda jäkla program manuellt för att få det att funka normalt. Men jag har ändå kvar mina andra filer på de andra två partitionerna på nya disken... Men det är jobbigt installera om alla program sen då jag fått bort H: och det ska installeras om på en nyskapad C:
Det tar kring 4-5 timmar få in allt och inställt på rätt sätt. Dels för min dator är slö och dels för det är en massa jobb.

Börjar fundera på om jag inte borde göra en billigare uppgradering av den här datorn ändå. Alltså för 2000-3000kr. Men jag vill nog ha ett nytt chassi också för det här har jag ljuddämpat maximalt men det är ändå så mycket resonansljud av fläktarna... Men då är det ju det att jag inte vill ha en ny dator på sommaren för jag vill ta mig ut MERA och inte ha en anledning att sitta inne.
Mitt liv har mer eller mindre just börjat efter min livslånga depression släppt mig fri. Visst kan jag känna mig nedstämd och att det flåsar mig i nacken, men det har inte ett fullständigt grepp om mig.

En fläkt i min dator hade börjat väsnas så jag tog loss den och satte dit en annan. Den gamla slet jag loss fläktdelen på för jag ville se hur den såg ut inuti :) Lärde mig iaf lite grann av det. Sen fick den åka i plaståtervinningen jag har i en påse i köket.

Jag har suttit en bunt timmar med datorproblem och nu är klockan 03:40 och jag fyller år idag. Om det är sånt här surväder så är det lika bra sitta inne och försöka fixa med datorn. Jag har ändå inte lyckats få tag på någon som vill umgås med mig på min födelsedag förutom mina föräldrar, så vad ska man annars göra? :/

Handlat

Jag steg upp och gick sen och skulle äta frukost, förbannat det fanns inga flingor!
Så jag fick ta ett glas med yoghurt som frukost, och sen gick jag och rakade mig (i ansiktet, inga sånna tankar nu! :P), borstade tänderna.
Sen så blev det besöka soprummet i två omgångar för att lämna sopor, matavfall och kartong på rätt plats.
Efter det blev det en tur längre bort för att lämna plastgrejer i återvinningen.
Sen började jag cykla mot stan men såg mina föräldrar på kyrkogården och svängde in där och snackade lite med dem. De var och vattnade blommorna på min morfars grav och de hade varit och handlat innan de med.

Tog mig in till stan i shorts och ett av mina nya linnen fast det egentligen blåste för mycket att ha den klädseln, men jag ville visa mig i ett nytt linne så då fick det bli det ändå!

Jag hade egentligen tänkt att bara köpa flingor och hårdbröd. Men jag hittade en hel del mera som jag "behövde" så notan slutade på 289,50kr



Bak till vänster är en chokladdryck gjord på soja jag tänkte testa och se hur det smakar.
Oboyen har jag till snabba kolhydrater för att fylla på energi i musklerna direkt efter gympass.
Såklart tar jag även protein samtidigt då.

Mjukbröden till höger (brukar bara köpa Extrem, men det fanns bara kvar 1 förpackning och jag ville ha två
så då fick jag ta en "mindre nyttig" variant också) gör jag så att jag tar 2st av och sen delar jag på dem, fördelar 1dl havregryn mellan dem och sen lägger jag på locken och käkar med lite smör.
Havregryn är fina grejer, men man äter helst med någon tallrik under så det inte far överallt då det har en tendens att trilla ur bröden.


"Det var då en stor skillnad"

Jag fick idag höra en till kul grej på gymmet, en jag är bekant med men inte sett på några månader sa att det var en stor skillnad på hur jag ser ut nu jämfört med då han sist såg mig. Han sa att jag gått ihop mig en hel del :) Dvs, jag har tappat fettprocent. Jag börjar känna mig mera attraktiv, jag är mer utåtgående och jag kan känna glädje. Fan vad skönt att slippa den där depressionen :D :D :D :D

Det blev idag ett benpass, och jag lastade på en sjujäkla massa vikter då jag körde vadpress i slutet :)
Sen så kände jag för att vara snäll så jag gav en typ träningstips då han hade problem att köra ben.
Han uppskattade det nog även fast han inte sa tack. Men vi snackade lite om träning och så gav jag honom några knep att tänka på rent allmänt. Han grinade illa sen då han körde ben på "mitt sätt" jag tipsade om. Och han sa att det kändes väldigt mycket. Så dagens goda gärning är gjord.

Jag har föresten fyndat två linnen igår då jag var på stan och försökte hitta några nya badshorts. Eller jag var ute efter linnen också men det fanns inte några jag ville prova på butikerna jag först var på. Och badshortsen jag prövade satt bara konstigt och gjorde att jag inte kunde lyfta knäna ens till midjehöjd även fast de var i rätt storlek (testade större, men de drunknade jag i)

Testade gå in på en butik jag bara trodde var för tjejer, men där hittade jag ett linne som fanns i några olika färger. Det blev ett grönt och ett rött som satt riktigt jäkla bra på mig. Jag ska nog fixa nån bild på mig i dem så ni får se och skriva vilket ni gillar mera :)
Det gröna testade jag på gymmet idag och jag kände mig väldigt bekväm i det :) Och det gav mig motivation att träna ännu hårdare. Efter benpasset blev det crosstrainer tills det rann svett om mig, armarna var blöta av svett och det började t.om rinna snuva ur ena näshålet (kunde inte gå av för att hämta papper för då skulle pulsen sänkas). Men det blev först sista minuterna så det droppade inte på golvet eller maskinen. Jag skyndade mig att hämta papper efteråt för att undvika det.

Jobbigt pass, men kändes som jag verkligen fick bra träning och så är det alltid skönt att köra stenhårt. Iaf efteråt då man känner sig duktig :)


Vatten vatten, bara vanligt vatten!

Jag for in till stan för att ta en titt på hur det såg ut idag, jag tror det var ungefär som igår då jag filmade. Ingen större skillnad. Men jag fick iaf med mig Sandra efter hon slutat jobbet för dagen för en stund i solen vid älven :)
Jag blev antastad av två myror som jag sprättade iväg men annars hände inget annat. Men vi hade kul sittandes i solen snackandes om allt möjligt. Hon skulle visst fara och springa broarna runt, hon fick upp ångan då hon såg alla som var ute och sprang. Varje tisdag springer folk broarna runt, och hon är en av de som brukar vara med.

Hm, vad ska jag skriva om mera? Jo sist jag var på gymmet så kom en kvinna som jobbar där in i omklädningsrummet för att städa. Och så frågade hon mig "vill du duscha?", och eftersom jag är så rapp i käften så svarade jag direkt "är det ett erbjudande?". Hon menade ju såklart att hon kunde avvakta om jag skulle duscha så jag slapp blotta mig. Jag frågade för säkerhets skull så hon inte tog illa upp av mitt skämt, vilket hon inte gjorde :)

Det är rätt kul vara så snabb i käften :D

Såhär såg det ut en bit längre bort längs strandpromenaden, träden brukar stå just på kanten brevid grusvägen. Vilket de nu också iofs gör, fast betydligt mera blöta!
Vägen svänger åt höger men det går inte se nu.



Översvämning!

Nu så är det översvämning i Skellefteåälven, och så är tydligen vattenverket också översvämat så de har fått stänga ner det. Så vi kommer få vattenbrist så alla bunkrar upp med vatten. Jag har fyllt 2 karaffer med vatten och ett och halft vattenglas och det får räcka. Jo, jag har också en bunke med vatten om jag skulle behöva tvätta händerna.

Jag har filmat lite grann så man kan se hur det ser ut här. I första videon så kan jag säga att det är åtminstone några decimeter vatten över vägen som normalt sett är helt torr.



Den nybyggda träkajen vid Parkbron. Vanligtvis är delen som är under vattnet i videon 1 meter ÖVER vattenytan!


Tjo fadderej!

Idag vaknade jag med en stor lust att hitta på något, men ingen kände för det så jag har blivit sittandes vid tvn eller vid datorn.
De sa att de antingen redan var med någon annan, inte hade något rent ombyte eller inte lust.
Det sög! Jag måste lära känna fler människor, fler som har lust hitta på grejer!


Inte bra

Jag känner att då jag är trött och stannar av sent på natten, ja då känner jag att det mörka monstret kryper på mig och jag kämpar för att hålla det borta. Jag tänker på dåliga minnen och analyserar min livssituation och då är depressionen nästan tillbaka. Jag kan känna en bitter smak under tungan och hur jag faller ihop inuti. Fanskapet ska inte få ta kontroll över mig igen! ALDRIG MER säger jag bara.....


Kolla in mina ben! :P

Idag var det Onsdag, och som alla onsdagar så är det gympass som gäller.

Så vad tränade jag? Jo det blev ett benpass. Jag tränar inte efter något fast schema, dvs jag har inte t.ex att jag varje onsdag tränar ben, utan jag tränar den muskelgruppen som jag känner klarar av ett pass. Och jag tränar ALDRIG samma muskelgrupp 2 pass i rad, eller rättare sagt koncentrerar jag mig inte på att köra samma men de kan ändå kopplas in i andra övningar. T.ex tränar jag armar måndag och sen rygg/axlar på onsdagen så kopplas armarna in ändå till viss del.

Iaf så har min kroppsbyggnad börjat ändras, och jag är nog den som kör tyngst vadpress av alla på 360.
Idag blev det sittande vadpress i smithmaskin (en fast skivstång som bara kan föras upp och ner i en bestämd bana) på 190kg + stångens vikt i 2x8 repetitioner. Det var tungt kan jag då säga, fast jag har kört tyngre förr i den (210kg+stången tror jag är det tyngsta jag kört i den).

Men jag vågar inte köra hur tungt som helst då jag fortfarande har den här evighetslånga förkylningen i kroppen (över 6 veckor nu...)
Det blev såklart inte bara vadträning utan jag körde det sist av allt. Innan dess blev det benpress i en maskin, sen framsida lår-curl i en annan. De har inte någon bra grej för baksida lår där än, så jag försöker komma åt med de andra benövningarna på baksidan också. Men bäst är helt klart om man har något som är speciellt inriktat för just den muskelgruppen.
Efter benpasset tränade jag mage vid kabelmaskinerna. Jag har träningsvärk i magen, eller så är det bara för jag behöver på toa nu *hehe* Men det känns iaf som bättre träning än liggande då jag bara får ont i ländryggen (jäkla överrörlighet...)

Jag tror faktiskt jag kommer ha träningsvärk i benen imorrn, det brukar jag sällan ha men jag koncentrerade mig på att verkligen klämma åt benmusklerna så de fick stryk.

Jag avrundar här med en bild på mig där jag solar på min balkong, ser härligt ut va? :)





Ryggen fick sig en omgång, haha!

Jag inte skrivit på ett tag, men nu ska jag försöka göra det iaf :)

Då ska vi se här, jo jag har haft massa skumma drömmar på senare tid, en var att jag hade fått en extra penis som var som en tumme stor brevid den första xD
Mina drömmar kan handla om vad som helst, oftast så drömmer jag flera korta drömmar istället för en enda lång en.
Men nog om det, jag har hunnit med mer och mer grejer då jag inte mår dåligt :D

Jag har t.ex hunnit fota mig själv, varit med vänner, städat, planerat och mycket mera.
Idag var det ett gympass och då blev det rygg/axlar som fick torteras och efteråt körde jag crosstrainer (skidmaskin) i 25min, det tog knäcken på mig. Men det var riktigt skönt efteråt iaf :)

En bild som en kompis tog på mig tänker jag lägga upp nu. Håll till godo, och kom ihåg att kommentera för bövelen! ;D


Mikael



En ben-dag :)

Idag tränade jag mina ben på 360, det gick inte allt för bra för jag orkade inte med speciellt tunga vikter då jag körde sittande vadpress. Och jag kände mig bara trött/sömnig då jag skulle köra lår, så det sket jag i.
Då blev det istället crosstrainer (tänk skidåkningsmaskin) i 20min för sen fick jag ont i magen, säkert av brödet jag åt igår *grr*

Men det blev ändå en bra dag, för då jag var i omklädningsrummet så började en mörkhyad man som använde ett skåp nära mig prata med mig. Han pratade dålig svenska men han sa iaf att han gillade min kroppsbyggnad och att jag såg grov ut och hade stora armar, och dessutom att jag första gången han såg mig på gymmet haft mycket större mage (han visade med en gest) men att jag inte hade det nu. Sen undrade han om jag tränade varje dag (styrketräning) men det gör jag ju inte, det är 3 pass i veckan förklarade jag. Mer ger inte något för man måste ha vila också.
Han fick några träningstips av mig och sen gick jag iväg för att göra mitt.

Jag tolkade det inte som han raggade på mig, för det gjorde han inte (tror jag då)

Iaf, kul att folk ser ens utveckling och vågar säga något om det!
Och så har jag en ny gymbekant på köpet, "Join" hette han tydligen, eller iaf uppfattade jag hans namn som det efter han sagt det några gånger i rad. (vissa namn är svåra höra/lära sig)



(Klicka bilden för att förstora den)




RSS 2.0