Ryggpass

Har tränat axlar/rygg idag på gymmet och jag är helslut, att det var oskottat överallt och man fick gå med cykeln nästan överallt gjorde inte saken bättre.
Måste äta nu, ska bli kycklingfilé, vildrismix och currysås med lite cayennepeppar i för sting.

Det stora ämnet

Känner att jag måste få skriva av mig lite angående det stora ämnet, nämligen sex (och även till viss del omgivningens acceptans av andra grejer).

De som känner mig vet vad jag har för syn på det hela. Men jag tänkte ändå skriva ner det här för er som inte känner mig så bra eller alls.
Det jag skriver är min syn på saker och ting och jag tvingar ingen att tycka som mig, bara att ta sig en funderare och bestämma själv vad den tycker oavsett om ni tycker jag har helt fel och bara har massa fördomar eller att det ligger något i det jag skriver.

Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med att skriva, finns så mycket jag vill ha sagt.

Iaf så förr var det så att killar ansågs som kåtbockar som bara ville ha sex, och tjejer såg på killar och skakade på huvudet ang det.
Nu är det så att det är helt okej att ha sex med vem som helst, även om man inte har ett förhållande med den.
Och så är det även så att tjejer inte direkt försöker avvakta med sex i ett förhållande, något de borde göra för att kunna avgöra vad killen egentligen är ute efter, sex eller den hon är som person.
Allt är så förbannat accepterat! Supa skallen av sig, knulla runt och leka gangster är vardagliga grejer för båda könen, förutom kanske det sista. Är det såhär vi vill ha samhället?


För er som inte har haft sex än kan jag ge er en inblick i hur det väldigt ofta blir.

Innan ni haft sex (gäller speciellt tjejer men även killar i viss utsträckning) så har ni en mental spärr som gör att ni inte ligger med någon bara för att ni är attraherad av den.
(Oftast är det tjejer med lågt självförtroende och självkänsla/självrespekt som är ute efter bekräftelse/kärlek som söker det genom sex.)
Efter ni har haft sex så finns inte den spärren kvar på samma sätt, så då kan ni ha sex med vilken kille som helst ni tycker är attraktiv, processen upprepas och då inte med samma kille utan det blir oftare och oftare och med en ny kille varje gång.

Hon får stämpel av att vara villig/lätt på foten och killar som lägger märke till det via rykten eller hennes kroppsspråk går in för att ha sex med henne. Hon gillar uppmärksamheten och bekräftelsen och känner sig speciell. Men gång på gång så mår hon skit inombords efteråt.
Hon vill ha en kille som bryr sig om henne och älskar henne för den hon är, men sånna killar vill inte ha en lösaktig tjej som legat med massor av killar.

Festa och supa för att få en paus från smärtan är inga ovanligheter, och i många fall så försvinner hämningarna och hon kan vakna upp brevid någon hon inte känner och inte veta vad hon gjort. Nästa helg blir det supa igen för att glömma följande helg och så är den onda cirkeln igång. Visst, det här händer inte alla men det är ändå väldigt väldigt vanligt, och tyvärr accepterat då man inte behöver ta ansvar för sina handlingar för "Jag var ju berusad".


Killar som ligger runt ses på annat sätt, mer eller mindre att det är okej just för att de är killar och inte kan "rå för" att de är så.
Jag tycker det är skadat för en kille att ligga med en massa tjejer, vill verkligen tjejer ha en kille som legat med 50 andra innan? Ska det ses attraktivt/positivt på något sätt?
Det äcklar mig oavsett kön.

Killar har testosteron som är ett könshormon och det gör att vi blir både mer aggressiva och sexuellt drivna (och får mer muskler).
Men kan man inte styra sina impulser alls så är man inte bättre än en grottmänniska.

Helt enkelt, har en tjej inte haft sex så kan hon kontrollera sig själv bra mycket lättare.
Har ni haft sex så är det lätt för er att tänka "Jag har liks gjort det en gång så vad spelar det för roll om jag gör det igen?", det skapar även ett beroende som inte fanns innan och kan bli en slags drog.

Fyfan för hur samhället har blivit, killar och tjejer äcklar mig. Alla utnyttjar alla och ingen gör något för nån annan utan att ha baktankar.
Jag är ibland glad att jag inte är som de flesta andra, men det gör mig samtidigt ledsen att jag kan se saker som inte andra gör eller bryr sig om. Som det jag skrivit om ovan...

Bra låt som jag tycker tar upp en hel del med problemen att alla ska försöka passa in och göra saker även fast de inte vill/behöver göra det.
http://www.youtube.com/watch?v=SbszkcjFsZU

"Think for yourself man don't do like they do, it's a sick world, you just gotta stay true
Stay true and everything'll be cool, you gotta blaze ya own trails and make ya own moves"

LÅTTEXTEN HÄR

För de som är dåliga på engelska blir översättningen något sånt här:

"Tänk själv, gör inte som alla andra, det är en sjuk värld så var sann inför dig själv (spela inte en roll för att passa in)
Var sann och allt kommer bli bra, du måste skapa dina egna vägar och sätt."

Inte en exakt översättning, men det visar iaf innebörden.

Van


Ny skrivare har anlänt

Det kostade 1295:- i butik men om man beställde den på nätet så kunde man efter 2 timmar efter beställningen hämta ut den i samma butik och ta samma exemplar för 987kr istället. Skumt men så är det.
Det blev på Elgiganten och eftersom jag köpte via nätet slapp jag den extremt otrevliga skäggiga typen på datoravdelningen. Såg honom däremot när jag hämtade ut den.

Är sömnig och ska nog lägga mig i sängen och försöka sova om en stund, ska hänga med Sandra imorrn och vi lär vara uppe sent som sist :)

Har börjat snacka med en ny typ mer o mer på msn, hon är schysst och vi förstår oss på varandra rätt bra och vi har rätt lika åsikter så då är allt avslappnat o bra.
Jag behöver lära känna mer bra människor :)

Ny Canon trots allt?

Jasi..... jag har snackat med min mor nu och vi ska göra oss av med den här skrivaren, antingen sälja den eller bara ha den till att skriva ut text på eller slänga skiten. Och så ska vi köpa en ny. Tyvärr verkar det bli på Elgiganten då de har bäst pris hittils (ska kolla datorbutikerna i stan före, vill undvika handla hos den otrevliga idioten på Elgiganten så mycket som möjligt!)
Och jag vet vad jag skrev i förra inlägget men det blir en Canon den här gången också. Just genom att de ligger rätt till prismässigt, det är ett stort märke och verkar vara lättast att få tag på bläckpatroner (inte pirat/kompatibla utan ORGINAL, fy f-n för pirat efter det här...) till. Om det blir på Elgiganten ska jag först höra efter vad deras extraförsäkring täcker innan jag tar den också (200kr). Som t.ex om skrivhuvudet blir galet av alla utskrifter och måste bytas, täcker försäkringen (3år) det då orginalgarantin gått ut (1år).
Har för mig att jag läste för en bunt månader sen att det där med extraförsäkring var en stor bluff, och många grejer man tycker är självklara inte alls föll under försäkringen. Så bäst kolla upp det.

Vi skriver ut en massa grejer så då vill man ha en väl fungerande skrivare helt enkelt.

Ränder, jag HATAR RÄNDER!!

Jag köpte för några år sen en Canon Pixma IP4200 skrivare åt min mor då hon fyllde år, och det har varit problem med den länge. Problemet är att det blir ränder i utskrifterna, ibland när man bytt bläckpatron fast den inte varit slut (inte ens halvvägs) har det slutat. Men bläcket är svindyrt att köpa så vi har gått över till sk piratbläck.
Och det ser lika jävligt ut.

Jag har justerat skrivhuvudet, gjort djuprengöringar och googlat efter svar.
Jag ringde nyss Canon och fick tips om att fysiskt ta loss en grej, rengöra och stoppa tillbaka.
Gjorde just en utskrift och det ser t.om värre ut nu!
Jag fick veta att man kunde byta skrivhuvud men det kostar visst lika mycket som att köpa en ny skrivare. Hurra vad roligt....



Kan säga att om jag måste skaffa en ny skrivare så blir det INTE en Canon. Jag har googlat och det verkar vara en hel del som har problem med ränder med dem, oavsett om de använt orginal eller piratbläck.
Jag har god lust att ta ut bläcket ur den, och sen slå på skrivaren med en slägga...Men det är inte min som sagt.



Urk

Då jag inte tränar så mår jag verkligen inte bra, jag måste ta och börja med att träna ordentligt och äta ordentligt. Och även försöka röra på mig mer i allmänhet. Roligast om man går med någon annan än att gå själv med mp3.
Imorrn ska jag försöka träna här hemma om jag inte hinner till gymmet innan de stänger.

Har frågat * om den känner för att hitta på något men den visste inte föränn helgen var här, vilken den nu är så ska höra efter hur det blir.
Tvivlar ju, men jag kan ju bli överraskad.

Trött nu, eller jag mår rättare sagt urkasst så för att slippa vara vaken med jobbiga tankar så är det bättre jag lägger mig och försöker sova. Hoppas jag lyckas bättre nu, somnade 07 igår på morron :(

-30

Min termometer slog just över till -30,1 (den brukar gå upp o ner inom en halv grad).
Jag ska iväg och handla om en stund, jag ska hänga på mina föräldrar och bunkra upp saker att äta då det är så kallt ute. Och så ska jag vara bärhjälp för deras varor.

Sitter och väntar på att de ska höra av sig, hoppas inte bilen har problem att starta av kylan (vilket den säkert har).
8 grader kallare så är det samma temp som då jag gick gymnasiet och cyklade till skolan i -38.
Jag minns att jag halvvägs började få problem att röra benen av kylan, även fast jag cyklat som en galning för att hålla uppe värmen. Sen då jag kom fram hade mina ögonbryn blivit vita av frost! xD
Det är iaf kallaste kylan jag varit med om.
Det tog mig flera timmar att tina upp i skolbänken.
Sitter och funderar på att kanske köpa mig en metaldetektor, skulle isf använda den både här (måste be om tillstånd för att få använda en, men inte för att äga/köpa) och i Grekland i Nifida.
Det jag tänkt kolla upp före är vad det är för regler att ta en metaldetektor med sig då man reser, vill inte direkt bli av med den på flygplatsen om det inte får tas med sånna.

Onsdag, -27C

Jag skulle egentligen fara och träna idag, men jag orkade inte för jag först och främst hade massor av tvätt jag var tvungen få bortgjord, och sen skulle jag ha dammsugat men det blev inte av (ska försöka göra det imorrn).
Och så var det -23 eller liknande när jag tänkt fara, nu är det -27 ute så det blir inte direkt varmare.
Rekordkylan jag varit med om var -38C, undrar om det kan klås den här vintern? :)

Isf håller jag mig nog inne rätt mycket.


RSS 2.0