Hur kommer det sig

att varje gång jag själv är deprimerad, att de jag försökt få att må bättre och bli gladare, inte gör ett skit för mig?
Jag försöker undvika ge för mycket av mig själv, men jag har svårt för det då jag har så mycket medkänsla.
Men det tycker jag inte är någon ursäkt att skita i mig då jag har det jobbigt? Inuti känner jag mig både frustrerad, sårad och ledsen. Och det läggs på det jag redan känner som gör mig deprimerad. Jag kanske inte är lika stark som alla andra och jag känner mig utbränd, ensam och kanske lite utnyttjad på min välvilja.

Kl 04

Jag sov så extremt mycket igår så jag är inte så jättetrött än fast klockan är efter 04.
Jag hade huvudvärk och yrsel då jag somnade igår och jag sov i massor av timmar.
Kände mig pigg några timmar iaf då jag stigit upp, men det avtog sen :S

Jag kikade just vad tempen visar ute, och det är -29,1C här ute just nu (min termometer brukar gå upp o ner 0,5C så räkna antingen 28,6-29,6).
Det är inte direkt varmt alls.
Visst ja, jag fick något slags värmeutslag då jag var med Sandra i Fredags, jag tror det är för jag hade på mig min tjocktröja och tjockjacka medans jag väntade inomhus på att hon skulle bli klar.
Det sjuka är att det kan börja dunka till och svida då och då. Väldigt skum känsla.

Ska lägga mig i sängen nu och se Mysteryquest, jag har slängt i mig nattmedicin så jag borde börja bli lite dåsig om en timme ungefär.

Föressten så vore det kul om de bloggägare jag besöker och kommenterar hos skulle kunna göra detsamma här, eller skriver jag om för tråkiga saker?

Utförsäljning, ja nästan :)

Jag har sett att en del rollspelsboxar går dyrt på Tradera (och jag har flera av dem), och jag har nog rätt troligt en av Sveriges största samlingar av Drakar och Demoner (det är ett rollspel) version 1 till 4 (finns upp 6st versioner nu, men jag har inte gillat 5-6) så jag har en hel del att sälja.
Känns inte så kul att sälja boxarna och böckerna men de tar bara upp plats i min garderob, och det finns nog många samlare där ute som är intresserade av det jag har.

Jag kommer inte sälja ut riktigt allt, men det allra mesta.
Igår kväll så fotade jag mina boxar och även några brädspel som jag fyndat på loppis, så nu ska jag börja lägga ut dem på Tradera framöver.
Jag hoppas jag får in det jag gett för dem eller mer :)

Idag var jag på gymmet och tränade ett benpass, det kändes inte som jag var mera peppad än innan min vilovecka men vi får se hur jag ska göra, kanske kommer min träningslust tillbaka till sist.
Imorgon (också känt som senare idag) så kommer jag dra till återvinningen en bit bort och slänga mitt plast på rätt plats.
Jag känner att jag är rätt pigg samtidigt som jag är trött nu, beror på att jag tog 400mg koffein tidigare då jag for till gymmet. Jag gissar att jag inte somnar innan kl 04.

Visst ja, jag skulle behöva smakråd på träningskläder. Alltså att någon hänger med mig då jag ska pröva träningskläder så jag köper något som inte bara är bekvämt utan även ser rätt snyggt ut. Tjejer har bättre koll på sånt än killar, så nån som har lust hjälpa mig? :)

Dagens bedrifter

Jag tyckte jag behövde få lite saker bortfixade så idag har jag varit ganska flitig.

Jag tog ut alla tidningar och kartong jag sparar ihop senaste månaden till soprummet för återvinning, och så tog jag även ut matrester och vanliga sopor dit.
Det såg som vanligt förjävligt ut för folk är lata och orkar inte fara iväg med sina grovsopor, så de slängs på golvet i soprummet och tar upp en massa plats. Jag beslutade mig för att iaf ta kartongerna som låg där och trampa dem platta och slänga dem i rätt behållare.

Då jag började göra det så hittade jag faktiskt något bra, ett fiskedrag i orginalförpackning.
Det ser helt oanvänt ut så antingen är det aldrig använt, eller så har iaf ingen gädda fått tag i det.
Det stod 130kr på prislappen på förpackningen, så där fick jag min belöning för jag städade där :)

Jag hittade även ett 20 tal cd fodral som jag tog in, för att jag tänkte jag skulle ha dem till någon av morsans skivor som jag bränner ut åt henne rätt ofta. (inget olagligt)
Men då jag kom in och kunde se under lampan så insåg jag att de var rätt repiga, så jag ska iaf ta dem till återvinningen för plast som ligger på en annan del av Sunnanå, åt motsatt håll från soprummet.
Så då blir det iaf så att de hamnar där de borde ha hamnat istället för golvet i soprummet.

Zalt

Precis sådär ser den ut, 19cm och flytande (dvs den går vid vattenytan).
Den har såklart 2st 3-krokar, en i mitten och en bak också.
Men av nån anledning så hade inte tillverkaren med sånna på nån bild alls.


Vilovecka


Jag känner mig utbränd och trött.

Att inte ha något att göra om dagarna samtidigt som att så få vill hitta på saker irl gör att mitt humor leker bergodalbana.
Men jag har tagit kontakt med folk så jag hoppas det ska bli så att jag får saker ordnade framöver.

Jag har vilovecka från gymmet nu, just genom att min motivation är på noll.
Sen har jag börjat tänka mer och mer på körkortet och hur jag vill ha det, men jag tycker att köra en bil är så förbannat svårt :(

Försöker undvika tänka på det för då känner jag mig bara dålig och deppad.

Jag behöver ombyte, jag vill hemskt gärna fara ut och resa utomlands men antingen så vill inte folk resa med mig eller så har de inte råd. Att någon säger att de väldigt gärna vill fara ut och resa, men inte just med mig känns inte alls kul att höra...

Jag har inte energi nog att genomföra det ensam.

RSS 2.0